Belépés

Keresés

Naptár

«  December 2016  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Izolde Johannsen író honlapja
Szombat, 2021-09-25, 6:46 PM
Üdvözöllek Vendég
Főoldal | Regisztráció | Belépés | RSS

Blog

Főoldal » 2016 » December » 18 » Első novellám - Youtube és én
12:20 PM
Első novellám - Youtube és én

Könyvrendelés:

........................................................................................

Youtube és én
https://www.youtube.com/watch?v=5MfHh409E-Q

Köszönöm TRT és Kapa Mátyás!

A Történelmi Írósarok című irodalmi műsorban én is szerepeltem.

Könyvrendelés:

 

Írói pályafutásom legfontosabb eseménye!
Tagja lettem a Történelmiregény-írók Társaságának mely lehetőséget szívből köszönöm.

A link:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Remélem munkásságommal hozzájárulhatok ahhoz, hogy a történelmi események közelebb kerülhessenek az olvasókhoz, hogy a sokszor száraznak és unalmasnak hitt iskolai tantárgyról bebizonyíthassam, hogy nincs nála érdekesebb és lenyűgözőbb kaland!

Külön köszönöm kiadóm az Underground munkatársainak segítségét, borítóim készítőjének Király Bélának gyönyörű képeit és nem utolsósorban lektorom Kiss Tamás "Krystohans" biztatását, segítőkészségét, útmutatását és türelmét!

Szerzői bemutatkozásom

Olvasni gyönyörűség!

Új főoldali rovat a TRT tagjainak regényei saját olvasatomban, ajánló és közvetlen kapcsolat az írók oldalához.

Karácsonyi ajándék tőlünk a TRT íróitól nektek kedves olvasók!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Illusztrálva!!!

Cselenyák Imre írótársam értékelése a novelláskötetbe írt "Háborús időkről"

"Izolde Johannsen novellája, hogy úgy mondjam egy korrekt, elegáns, de mégis megrázó párbeszédet örökít meg. Hans Langsdorff német, és Patrick Dove ír hadihajó kapitányok tragédia előtti találkozásának lehetünk tanúi. A novella olyan kifogástalan ízléssel van megírva, mintha írója egy angol lord lenne. Gratulálok, hogy egy nő ilyen férfias empátiával rendelkezik, s képes ennyire hitelgyanúsan megalkotni a jellemes katonák disputáját."

 
 
A Történelmiregény-írók Társasága tagjainak novella-antológiája Az egyesület célja, hogy minél több szín-vonalas, történelmileg hű regény és novella jelenjen meg az e témában nagy múltú magyar irodalom legszebb hagyományait követve. Az írók legfontosabb küldetése, hogy az irodalom eredeti célját teljesítve meséljenek. Az emberi történelem pedig a mesék bőséges és egyre bővülő forrása! Ezért született meg ez a kötet, melyben tizennégy írónak más-más korokban játszódó elbeszélése, novellája található az ókortól egészen a közelmúltig, így a grafikákkal is illusztrált történetekben mindenki megtalálhatja az információkban és kalandokban bővelkedő elmélyülést. – Hát legyen! Lássanak olyat, amilyet soha eddig nem láthattak! – mondja az egyik novella élet-halál küzdelemre készülő hőse. Ezt mondják a kötet készítői is, mert történelmi antológiák már eddig is megjelentek, de ilyen válogatás, amelynek minden oldala az olvasók szórakoztatására van kihegyezve, miközben mindvégig hiteles történelmileg és még illusztrált is, ilyen nem sok!
 
Megtekintések száma: 357 | Hozzáadta:: Izzie | Címkék (kulcsszavak): Patrick Dove, novella, németek, zsebcsatahajó, Hans Langsdorff, Izolde Johannsen, YouTube, novellagyűjtemény, Háborús idők, TRT antológia | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: