Belépés

Keresés

Naptár

«  Október 2020  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Izolde Johannsen író honlapja
Péntek, 2024-04-19, 6:29 AM
Üdvözöllek Vendég
Főoldal | Regisztráció | Belépés | RSS

Blog

Főoldal » 2020 » Október » 18 » A haditengerészeti sorozat harmadik regénye: Kalandor a tengeren (Scheer)
9:21 AM
A haditengerészeti sorozat harmadik regénye: Kalandor a tengeren (Scheer)

MEGJELENT! RENDELHETŐ!

Webáruház: a link!

tel: 30/ 632-4806

email: bolt@undergroundkiado.hu

Dedikálási igényt jelezd a kiadónak!

Személyes átvétel: keddtől csütörtökig: (16-19h) Bp. VI. ker. Csengery u.72.

FONTOS: egy postaköltséggel több könyv is rendelhető - akár külföldre is - családnak, barátoknak, mindenkinek aki szereti a történelmet, és szeretne többet megtudni a háborús évekről.

http://undergroundbolt.hu/kalandor-a-tengeren

Az összes regény:
http://undergroundbolt.hu/catalogsearch/result/…

 

Honlap a kiegészítő ismeretekhez: (link)

 

A félreértések elkerülése végett!
"A szerző, semmilyen ideológiai nézetet nem éltet és nem támogat. Nem kíván állást foglalni egyik résztvevő fél irányába sem, célja az eseményeket, hadműveleteket minél részletesebben, objektíven, a részvevő felekhez kötődő bármilyen elfogultság nélkül bemutatni. Ez alól kivételt csak a technikai, stratégiai, taktikai elemzéseken alapuló következtetések, megállapítások képeznek. A szerzőnek nem célja bármilyen nemű politikai eszme, irányultság terjesztése, propagálása.
A Birodalom tengeri bástyái című haditengerészeti regénysorozat könyvei, valamint a regények facebook oldalai, honlapjai semmilyen ideológiai nézetet nem támogatnak.
A regényben és a borítón megjelenő önkényuralmi jelképek kizárólag az adott történelmi korszak tárgyszerű szemléltetésének a részei. Ezek ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, illetve a történelem eseményeiről szóló tájékoztatás céljából jelennek meg."
Ez a hivatalos szöveg valamennyi regényben benne van.
 

Bloggerek olvasói véleményei:

Erika harmadszorra is tengerre szállt, ezúttal az Admiral Scheer fedélzetén. "Kalandor a tengeren"
Lássuk, hogyan érezte magát a diadalmas nehézcirkálón?

"Nem túlzok, ha azt állítom, hogy az eddig megjelent három kötet közül ez lett a kedvencem. Imádtam minden egyes szavát, minden feszült pillanatát. Izolde Johannsen ismét csodás és letehetetlen művet alkotott, amiben legalább akkora erőt képvisel a humor, mint a harci jelenetek."

"Csak faltam és faltam a sorokat, egyszerűen nem bírtam betelni az olvasottakkal, egyre többet és többet akartam. Kellőképpen felkorbácsolta az érzelmeimet ahhoz, hogy úgy háborogjanak, akár a tenger, és soha nem felejtsem el a sorozatot."

Letya is elolvasta és véleményezte a "Kalandor a tengeren" című regényt, ezzel oldalán már mindhárom hajóról olvasható a részletes kritika.
Köszönöm barátom!!!

"Nincs kiemelt szereplő, azaz hős a fedélzeten, és a hajó pusztulása sem olyan grandiózus csatában esett meg, mint az elődeié. Ennek köszönhetően igen nagy kihívás elé állította Izolde Johannsent a regény megírása. Hogy sikerült-e neki leküzdeni a nehézségeket? A válasz: igen."

Szandra / Vhrai olvasói véleménye - Kalandor a tengeren - a Libellum blog szerkesztője.

Az  első két - nagyon erős - regény után féltem, hogy el fog veszni az írásból a lendület, de ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Ez a kötet nemcsak az Admiral Scheer, hanem Izolde Johannsen diadalmenete is! Itt sokkal több lehetősége volt "kibontakozni". Az egyedi, letisztult írói stílusa mellett remek humora is van.

 

Dia olvasói véleménye - Kalandor a tengeren - a Könyvek, regények világa blog szerkesztője

Mindig elámulok azon, hogy Izolde Johannsen mennyire élethű és reális képet tud mutatni a történelmi eseményekről, karakterei szinte kiintegetnek a lapokról, ezáltal majdhogynem kitépi a szívünket, amennyiben tragédiába fullad sorsuk. Minden alapos és pontos, és ezekbe a keretekbe illeszkedik bele az izgalmas elmesélés, amit bármelyik történelemkönyv megirigyelne. Őszintén szólva, ha ilyen történelemkönyveink lettek volna, biztos, hogy sokkal többet tudnánk a saját történelmünkről.

 

Gábor olvasói véleménye - Kalandor a tengeren - a Gabó olvas című bolg szerkesztője:

A hatalmas munka, precíz anyaggyűjtés, érezhető hozzáértés kiváló történelmi olvasókönyvet eredményezett. Izolde Johannsen harmadszor adta vissza a hitem, van új a nap alatt, vannak még titkok, kalandok és megrázó, meglepő történetek a mélyben. Elképesztő alapossággal ad sok információt, letehetetlenné téve ezt a történetet is.

 

Dia olvasói véleménye - Kalandor a tengeren - az I love reading blog szerkesztője

Először és mindenek előtt megint csak kénytelen vagyok ámuló elismeréssel adózni annak a sok történelmi tényanyagnak, ami láthatóan a könyv alapját képezi. És itt nem csak a könyv végén felsorolt tűpontos életrajzi, személyi és felszereltségi adatokra gondolok, hanem mindarra az óriási mennyiségű tényanyagra, ami a történt fiktív sorai közé csempésződött be olyan módon, hogy meg sem lehet különböztetni, a történetben mi a fikció, és mi történt meg valójában. Mintha a valaha élt, itt megjelenő karakterek szájába adott minden egyes szó valóban elhangzott volna abból a szájból, amelyből itt a regényben, ott és olyan körülmények között, ahol, és ahogy itt a regényben. Rettenetes nagy munka, ténytudás és a téma iránti alázat húzódik meg az ilyen stílusú írások mögött.

 

Bernadett olvasói véleménye a - Kalandor a tengerenaz Ariadne olvasmányai blog szerkesztője:

Izzie már régen bebizonyította, hogy bármely témában képes lebilincselőt alkotni. Immáron sokadszorra szippantott magába az általa megjelenített eleven valóság, ami magával ragad és kifacsar. Őszinte szeretete és tisztelete a történelem iránt sugárzik a lapokról, alapos kutatómunkája révén pedig korhű regényeit közvetlen, olvasmányos, lendületes stílusban tárja az olvasók elé. Egyszerűen lehetetlen letenni a könyveit.


Olvasói levelek a Főoldali Blog rovatban!!!

 

 

 

 

 

Megtekintések száma: 376 | Hozzáadta:: Izzie | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: